Waarom ons Zomato App Clone 2021 kry? - SimTechnos
Kontak -IN +919007068799 | VSA +19144865492 | Whatsapp +917003713274
Zomato App Kloon
Ongekategoriseer

Waarom ons Zomato App Clone 2021 kry?

Maak 'n vinnige en soliede vervoerstadium beskikbaar – Zomato Programkloon wat vinniger versoekopstelling en vervoeradministrasies op konsep moontlik maak.

Wat is 'n Zomato App Kloon? Hoe kan dit doeltreffendheid in jou besigheid bied?

Organisasies op versoek het in die afgelope paar jaar 'n klim gesien. Kliënte kry hul kosbare kos van hul ideale kafee na hul huis, op die tyd wat hulle nodig het. Hierdie gemak in die administrasies was oor die algemeen bevredigend van die een kant van die planeet na die ander. Kafee is op hierdie manier besig om 'n vordering te maak met hul besigheidstrategieë en bied toepassings aan kliënte vir versoeke.

Zomato app clone is 'n voorste voedselvervoerreëling wat eetplekke toelaat om aanlynadministrasies te begin en hoër inkomste te behaal. Die modules word oorgedoen volgens besigheidsmetings, almal met die mees onlangse tegnologiestapel en mees onlangse elemente.

Simtechnos bied toegewyde toepassings en borde vir kliënte en eetplekke, alles het deurlopend gewerk, wat kliënte in staat stel om die verantwoordelikhede vinnig na te kom. Die wêreldwye voedselvervoermark op aanvraag se ontwikkeling vir 2020-2024 is $44.23 miljoen, en hierdie markpatroon sal langer bly. 'n Toepassing soos Zomato is 'n vaardige antwoord vir jou besigheid deurdat ons elkeen van die nodige modules en mees onlangse elemente aanbied.

Innemende kenmerke van ons Zomato Like-app

Kontaklose aflewering

Met 'n eensame tik op die winkelbord of administrateurbord, begin die Zomato-agtige toepassing die loop van kontaklose vervoer. As die kliënt kontaklose vervoermiddels kies, kry die vervoerverskaffer die kennisgewing voor die tyd, en die bondel word oorgedra sonder dat die werklike kontak van die kliënte vereis word.

zomato app kloon kontaklose vervoer hoogtepunte

bakkie bevestiging beklemtoon zomato kloon script

Afhaal Bevestiging Boodskap

Die zomato-agtige toepassing dra deurlopende vervoeropdateringstatus oor. Gevolglik, wanneer 'n verskaffer die bondel by die winkel kry, klik hulle en dra 'n foto oor om afhaalbevestiging te gee. Die prentjie word gestuur van die kliënt wie se versoek in proses is, en die verskaffer dra dit oor.

Winkels kan die bestelling aanpas

Winkels kan besluit om die naderende versoek oor te doen en later die kliënte te verlig. Winkels kan die versoek wysig deur gebruik te maak van die toegewyde aansoek en bord. Dit stel hulle in staat om die algemeen geposisioneerde versoek te wysig met die oog op die toeganklikheid van dinge en bates. As die kliënt die versoek bevestig, kan winkels die herversoekte oordra.

wit merk zomato kloon aansoek

subkategorieë van zomato-toepassing

Gaping in subkategorieë

Winkels kan hul goed in klasse isoleer en hul spyskaart organiseer. Nietemin, deur die winkeltoepassing en -bord te gebruik, kan hulle hierdie klassifikasies verder in subkategorieë verdeel om alles effektief te lys. Dit is ook nuttig wanneer 'n kliënt die spyskaart moet sorteer en kanaliseer om dit sonder enige probleem te ondersoek.

Verander na plaaslike taal

Vir organisasies wat hul omvang oor talle nasies op die planeet moet uitbrei, is die meertalige hoogtepunt waardevol. Hulle kan besluit om die taal van die hele reëling, insluitend toepassings, borde en webwerwe, in hul gunstelingtaal te verander om beter korrespondensie met ons zomato-kloonskrif te bemagtig.

meertalige zomato-kloontoepassing

fisies vervoertaak beklemtoon zomato-toepassingskrip

Handmatige afleweringsopdragte

Winkels sal nou kan besluit om hul vervoerverskaffers by te voeg en te hanteer deur gebruik te maak van die toegewyde winkelaansoek en -bord. Hulle kan die vervoeropdrag aan hierdie verskaffers uitdeel en handbesorgings opstel. Dit help hulle om vinniger en beter vervoerervaring te gee.

Zomato App Kloon Oplossing
Zomato App Kloon Oplossing

Hoe werk White Label Zomato App Clone?

Met Zomato app kloon toepassing noodsaaklike modules betrokke by die skep van die beste insig en bevrediging van die kliënt versoeke, die web-gebaseerde voedsel vervoer aansoek script help 'n besigheid begin produktiewe vervoer vinnig. Die werksproses van die reëling volg die beste maniere om te hanteer, laat kliënte konsekwente vervoer kry wat vereenvoudig word met plat op die aarde roete-ondersteuning. Deur die subtiliteite van beoordeelde voorkomstyd en subtiliteite van vervoerverskaffers te tel, waarborg witmerk zomato aansoekkloonreëling dat kliënte hul vervoermiddels kan volg en aanlyn kan betaal vir die kontaklose vervoerervaring. Die werkproses van die toepassing zomato kloon script is:

'n Kliënt kies en plaas 'n versoek van 'n spesifieke winkel. Hulle kan óf internet betaal deur enige gegewe tegniek te gebruik óf kontantpaaiemente kies. Die winkel kry die versoek van die kliënt en erken dit. Nadat die versoek voorberei is, stel die winkel 'n vervoeraanvraag vir aangrensende vervoerverskaffers. 'n Transportverskaffer erken dit en dra die versoek na die kliënt se voorafbepaalde area oor.

Weet jy hoekom voedselvervoeradministrasie oor die algemeen geag word? In die lig van sy akkommodasie, aanpasbaarheid en troos wat dit aan die kliënt gee. Dit werk met 'n basiese besigheidsmodule dat die eter die kos aanvra, die eetplek gereed maak en dit aan die bestuurder oordra en bestuurder dit aan die eter oordra. As gevolg van sy basiese werkproses, wek aanlyn voedselvervoeradministrasie 'n reuse-belangstelling wat eetplekeienaars, beginner en sakepersoon lok.

Zomato Clone van SimTechnos is een van die mees uitstaande besluite om aanlyn kosversoeke te begin en besigheid oor te dra. Zomato het 'n paar spesiale bepalings wat dit een van die beste toepassings onder entrepreneurs maak. Tans besef jy dat die kloning van Zomato jou rigting sal help om te vorder.

Kom ons neem 'n diep duik in die gedetailleerde proses en idee wat betrokke is:

Zomato-app is hoofsaaklik 'n kosafleweringsdiens wat die Zomato-vennoot-app vir restaurante behels om bestellings te aanvaar en Zomato Delivery-app of Zomato Delivery Partner-toepassing vir afhaal en aflewering van dieselfde bestellings. 

Ons EetZX clone of Zomato Clone is jou perfekte Zomato alternatiewe oplossing om jou aan die gang te kry met Zomato soos app-ontwikkeling net in 'n japtrap, want ons oplossing is sleutel-sleutel en kom met die volgende:

  • App net soos Zomato Food App
  • App net soos Zomato Business App
  • App net soos Zomato Runner App

Daar is baie ander maatskappye en vryskutters in die mark wat beweer dat hulle die volledige volmaakte oplossing het, of anders, vir erger, beweer hulle dat hulle ons oplossing het deur vir jou die volgende van ons oplossing te wys, soos 


eatzx zomato-afleweringsvennoot-app aflaai, eatzx zomato-ryer-toepassing, eatzx zomato-bestuurder-toepassing, eatzx zomato runner-toepassing aflaai, eatzx Zomato-kloon, zomato runner apk, zomato runner-toepassing apk aflaai, eatzx zomato aanlyn app,
zomato eienaar app, zomato kos aflewering app aflaai, zomato rider app apk, zomato runner app skakel

Hou asseblief veilig en kyk na die demo en die eienaar van die demo om te verhoed dat u bedrieg word.

Ons Zomato App koste is baie redelik en bekostigbaar en ons lewer dit binne net 3-4 dae van die tyd van die begin van die projek af. Ons het tyd spandeer om die Zomato-tegnologiestapel te verstaan om 'n oplossing te maak, indien nie 'n replika nie, maar niks minder as wat hulle bied in terme van krag en skaalbaarheid nie.

Met Zomato-toepassingskloontoepassings fundamentele modules wat ingespan is om die beste begrip en voldoening aan die klante se vereistes te maak, help die aanlyn voedselbeweging-toepassingskrip 'n besigheid om vinnig nuttige vervoer te begin. Die werkinteraksie van die plan volg die mees ideale maniere om te bestuur laat kliënte betroubare vervoer kry wat verbeter word met praktiese kursusondersteuning. Deur die nuanses van opgemete voorkomstyd en bewegingverskaffernuanses te tel, verseker wit afdruk zomato-toepassingskloon-aksie dat klante hul vervoer kan volg en aanlyn kan betaal vir die kontaklose vervoerinsig. Die werksiklus van die toepassing zomato kloon script is:

'n Kliënt kies en plaas 'n versoek van 'n spesifieke winkel. Hulle kan óf web betaal met enige gegewe metode óf kontantgedeelte kies. Die winkel kry die versoek van die kliënt en erken dit. Nadat die versoek gereed is, stel die winkel 'n bewegingsbelang vir nabygeleë vervoerverskaffers. 'n Bewegingsverskaffer herken dit en gee die versoek aan die kliënt se voorafbepaalde streek deur.

Weet jy hoekom voedselbewegingsorganisasie vir die grootste deel beskou word? Met inagneming van die gerief, buigsaamheid en gerief wat dit vir die kliënt bied. Dit werk met 'n fundamentele besigheidsmodule dat die eter die kos eis, die restaurant voorberei en dit aan die bestuurder deurgee en bestuurder dit aan die eter deurgee. In die lig van sy noodsaaklike werkproses, dryf aanlyn voedselbewegingsorganisasie 'n geweldige belangstelling wat restauranteienaars, Startup en geldbestuurder lok.

Zomato Clone van SimTechnos is een van die mees buitengewone keuses om aanlyn kos te begin noem en besigheid oor te dra. Zomato het 'n paar buitengewone reëlings wat hulle miskien die beste toepassing onder entrepreneurs maak. By en deur verstaan jy dat kloning van Zomato jou kursus sal help om te vorder.

Laat ons toe om 'n diepgaande duik te bring in die punt-vir-punt siklus en gedagte ingesluit:

Zomato-toepassing is in wese 'n voedselvervoeradministrasie wat Zomato-medepligtige-app vir kafees insluit om versoeke te erken en Zomato Delivery-toepassing of Zomato Delivery Partner-toepassing vir optel en vervoer van soortgelyke bestellings.

Ons EatZX-kloon of Zomato-kloon is jou ideale Zomato-elektiewe antwoord om jou met Zomato soos toepassingverbetering eenvoudig vinnig af te skop, aangesien ons antwoord sleutelklaar is en die gepaardgaande gepaardgaande:

Toepassing eintlik soos Zomato Food App

Toepassing eintlik soos Zomato Business App

Toepassing eintlik soos Zomato Runner App

Daar is talle verskillende organisasies en spesialiste in die mark wat waarborg om die totale voltooide reëling te hê of, in alle waarskynlikheid vir meer verskriklike, waarborg hulle om ons antwoord te hê deur vir jou die gepaardgaande van ons antwoord te wys soos

eatzx zomato vervoer medepligtige toepassing aflaai, eatzx zomato rider toepassing, eatzx zomato bestuurder toepassing, eatzx zomato sprinter toepassing aflaai, eatzx Zomato kloon, zomato sprinter apk, zomato sprinter toepassing apk aflaai, eatzx zomato aanlyn toepassing,

zomato eienaar aansoek, zomato voedsel vervoer aansoek aflaai, zomato rider aansoek apk, zomato sprinter toepassing verbind

As dit nie te veel moeite is nie, wees versigtig en kyk na die demo en die eienaar van die demo om te verhoed dat u mislei word.

Ons Zomato App-koste is heeltemal sinvol en redelik en ons dra dit oor in slegs 3-4 dae van tyd vanaf die begin van die taak. Ons het energie belê om die Zomato-tegnologiestapel te begryp om 'n antwoord te maak, indien nie 'n kopie nie, maar eerder niks minder as wat hulle bied wat krag en aanpasbaarheid betref nie.

Maak 'n opvolg-bydrae

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Verpligte velde word met * aangedui

afAfrikaans