Wat is 'n Super App en wat maak dit so Super No.1? - SimTechnos
Kontak -IN +919007068799 | VSA +19144865492 | Whatsapp +917003713274
Super App - Super Apps soos Gojek Clone, GoJek soos App
Ongekategoriseer

Wat is 'n Super App en wat maak dit so Super No.1?

Super-toepassings gee die gerekenariseerde grasveld aan die mees onlangse kleinhandelgeveg ... net soos nuwe probleme vir programmeringsingenieurs

Met die kans dat jy "Wat is 'n supertoepassing?" gegoogle het? ietwat onlangs of twee, jy is in goeie geselskap (ek het dit ook gedoen). Woord op die pad is dat hierdie voortreflike stuk programmering sy naam gekry het van die BlackBerry-organiseerder Mike Lazaridis terug in 2010. Hy het dit gekenmerk as "'n geslote omgewing van talle toepassings wat individue elke dag sal gebruik, aangesien hulle 'n besonder konsekwente, geïnkorporeerde, kontekstualiseer voorstel. en effektiewe ervaring.”

Waarlik, die moontlikheid van supertoepassings bestaan al 'n geruime tyd. Pioniers soos Salesforce en ServiceNow het omgewings gemaak wat met noodsaaklike bydraes begin het, net om naburige reëlings en administrasies in te trek wat wettige vrywilligers was vir sy plaaslike toepassingsgebied.

Vandag het super-apps – beweerde gevorderde ingange aan die voorkant – ontwikkel en lei tot 'n massa-kommersiële sentrum van administrasies en bydraes, denkbaar gemaak deur middel van interne innovasie en deur versoening van buitestanders – hope daarvan. Wat meer is, daar is 'n paar groot spelers in die spel.

Super app superhelde

TenCent, die groot Chinese tegnologie-aggregaat en pionier in die super-app-domein, het sy WeChat-toepassing – eers ’n inligtingsprogram – geneem en sy miljard of meer kliënt-toepassing omskep in ’n biologiese stelsel van administrasies wat taxiritte, paaiemente/virtuele beursies insluit, herberg besprekings, speletjies, kliniese berading en die lug is die limiet van daar af. Daar is ook ander super-app-mededingers:

Uber, Gojek en Grab in Asië

Totsiens in Indië

Yandex Gaan vir Europa

Careem in Dubai

Wat is jou superkrag, supertoepassing?

Dit is dalk die hoogvliegende ondersoek in baie persoonlikhede deesdae. Dit is nou makliker om uit te druk wat superprogramme deel vir alle doeleindes. Hulle totaal administrasies in 'n nie regtig onopvallende vaardige misleiding wat kliënte verskuif van om na die gelukkige plaaslike area van spesifieke toepassings wat op hul selfone en rekenaars woon, te kom. Per slot van rekening, hoekom tred hou met daardie vrag individuele wagwoorde en deur 'n biblioteek van toepassings filter (wat voortdurend verfris moet word) om die een op te spoor wat 'n spesifieke onderneming doen, terwyl u een toepassing kan hê wat alles doen? Dit is eintlik die ondersoek waaraan baie enorme firmas vandag dink, aangesien hulle hoop om 'n groter deel van jou beursie te bekom.

Amazon, Google en Facebook het almal aspirasies om supertoepassings te wees – inderdaad, elkeen het tans supertoepassings in Indië. In hierdie nuwe PYMNTS.com-artikel het Walmart se uitvoerende hoof, Doug McMillon, sy maatskappy se wins in die vierde kwartaal van 2020 uiteengesit en hul verwagting bespreek om van 'n "begunstigde doelwit" na 'n "noodsaaklike doelwit" te beweeg. 'n Omgewing van fisies en gerekenariseerde wat 'n ontwikkeling van sy huidige kommersiële sentrum met Shopify ingesluit het, en belangstelling in e-handel, koördinasies en dit is net die punt van die ysberg.

Korrek, jy het dit - 'n super-toepassing.

Super App - Super Apps is die toekoms van Tomorrow Gojek Clone, GoJek soos App

Super-apps bied nuwe vryhede vir besigheid, maar verhoog die inset om uitstekende kliëntontmoetings te waarborg

Terwyl supertoepassings groot inkomstepotensiaal het om potensiaal te kry, sal hulle uiteindelik – soos sommige ander toepassings – hul skare verkry, afhanklik van sekere basiese beginsels van goeie programmeerbevordering en -toetsing. Verder sal hulle proefkonyne toets, aangesien die heelal van supertoepassings oor die algemeen min is.

Om die sielkundige verergering van kliënte wat hul mees geliefde onafhanklike toepassings vaarwel te fasiliteer, moet supertoepassingsontwikkelaars 'n aanloklike en wrywinglose kommersiële sentrum met soliede kliëntaantreklikheid bied. Elke skepper besef dat 'n ongelooflike app-ontwerp die kliëntvervulling en ondersteunde gebruiksvlakke aansienlik beïnvloed.

Boonop moet die super-app foutloos met verskillende buitestaanderhandelaars saamwerk. Dan, op daardie stadium, is daar die onmeetlik beduidende paaiementstuk en die gekoppelde sekuriteit.

Gehalte-ondersoekers en -ontleders moet die toepassing, raamwerke en programmeringsbeheerstroom assesseer om te verseker dat daar geen misvormings is nie. Uiteindelik moet u kliënte 'n verskyning maak: alles in ag genome sal hulle die dag vir dag kliënte wees wat dit sal maak of dit sal breek.

Wat is sleutelkomponente vir supertoepassings?

Super-apps sal moontlik tred hou met hul naam, met die veronderstelling dat hulle, alles in ag genome, werklik super is in die geheel van kliënte se perspektiewe. Hulle sal patrone en eienskappe moet aanvaar wat kopers vandag in die mark verwag. Om dit te kan doen, moet organisasies wat supertoepassings afbreek, oorweeg:

Inklusiwiteit – Programme moet voortdurend werk. Dit impliseer die verskuiwing van fisiese wêrelddenke na die gevorderde wêreld sowel as andersom. Die uitskakeling van struikelblokke tot inklusiwiteit sal 'n ontmoeting teweegbring wat vir almal beter is. Super-toepassings moet hier met 'n versigtige oog voortgaan.

Sosiale verpligting - Baie toepassings het die kans om die wêreld 'n voortreflike plek te maak, deur wat hulle doen, maar deur hoe hulle dit doen. Bevat 'n super-app administrasies wat dink oor hul effek op die klimaat? Neem 'n vervoeradministrasie: dra dit by tot 'n onnatuurlike weersverandering of gebruik groen keuses soos elektriese voertuie? Dra 'n supertoepassing by tot verkwisting in hulpelose itembundeling en aflewering of verminder dit?

Inligtingsekuriteit – Sekere geologieë soos Europa, die VSA en Kanada was meer verdedigend teenoor individuele inligting as ander. Inligting is 'n sentrale deel van die bereiking van 'n super-toepassing. Hoe meer inligting ingesamel word, hoe beter is die bydraes vir mense wat dit gebruik. Op hierdie manier moet supertoepassingsontwikkelaars weereens beskermingsoorwegings in hul toepassings inskakel en kliëntkwessies aanspreek.

Ongeag of dit Walmart is wat sy enorme werklike indruk na die gerekenariseerde domein uitbrei, gevorderde plaaslike inwoners wat hul administrasies verbreed deur assosiasies met ander gerekenariseerde stadiums, of kruisrasmodelle, daar is sentrumkomponente wat tafelspele is vir prestasie in die supertoepassingsruimte.

Om watter rede sou Indiese organisasies super-toepassings wou bou?

'n Nasie of 'n distrik blyk super-app-voorbereid te wees wanneer sy enorme basis van die bevolking eers selfoon is eerder as werkarea en die omgewing van toepassings wat aangepas is vir buurtbehoeftes nie ontwikkel is nie. Indië het effektief verander in 'n mark waar 'n groter deel van diegene wat die web interessant teëkom, so op hul selfone doen. Dit is een van die hoofredes waarom Indiese organisasies kyk na die bou van supertoepassings. Afgesien van uitgebreide inkomste-erkenning as gevolg van die vereniging van administrasies op een plek, gee sulke toepassings ook organisasies enorme areas van koperinligting wat dan opgesaal kan word om kliëntegedrag te bestudeer.

Wat is die bekommernisse oor supertoepassings?

Die werklike idee van 'n kombinasie wat probeer om 'n kliënt binne sy eie omgewing te red vir die meeste administrasies wat hulle mag benodig, bou die kans op 'n beperkende infrastruktuur. Dit is nieteenstaande bekommernisse oor beskerming in situasies waar 'n supertoepassing spesialisorganisasies wat aan boord van derde bymekaarkom huisves. Spesialiste het na vore gebring dat inligting wat deur die deskundige-toepassing ingesamel is, dan gebruik kan word om masjiene in mensgemaakte breinkrag voor te berei en kopergedrag aansienlik meer presies te verwag. Dit is een van die fundamentele regverdigings waarom super-apps nie in lande soos die VSA en die Verenigde Koninkryk pas nie, het die spesialiste gesê.

Om te verseker dat elkeen van die ingewikkelde stukkies van die supertoepassing-legkaart bymekaar pas, sal programmeringstoetsing meer basies as enige ander tyd blyk te wees. Beperkte kliëntaannames geïdentifiseer met nuttige plan en die assosiasie van toepassings binne die supertoepassing leen hulself aan die potensiaal vir kritieke programmeringsfoute - iets wat die huidige opgevoede koper al hoe minder verduur.

Ons Super App is UltrajekSonaJek en Omnijek wat ook bekend staan as Gojek Kloon of Go-Jek Clone of GoJek Like App.

Ons het hulle perfek gemaak en hulle het verskillende kenmerke en funksies, maar hulle is briljant en werk presies perfek, ons het dit te akkuraat gemaak en verseker dat ons binne 3 dae van tyd aflewer en ontplooi en anders as die meeste mense wat hulself ontwikkelaars noem en wys saamgestel demo's ons het duidelike insig van demo en alle tjeks.

Maak 'n opvolg-bydrae

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Verpligte velde word met * aangedui

afAfrikaans